Mindfulness Training

De mindfulness training duurt acht weken en bevat vaste onderdelen. In acht weken leer je stapsgewijs de meditatieoefeningen. Ik ben bevlogen door mindfulness omdat de training duidelijke aanwijzingen geeft die voor iedereen toegankelijk zijn. Mindfulness is geen spirituele training. Het is een praktische cursus die je denkpatronen inzichtelijk maakt en je handvatten geeft om bewuster te leven.

Bij de training hoort ook een stuk educatie en leer je over houdingsaspecten (bijvoorbeeld: hoe ga je met lastige emoties om?). Het is een praktische training, wat betekent dat je gedurende de training elke dag oefent voor jezelf. In de wekelijkse sessie oefenen we samen en blikken we terug op je ervaringen met het huiswerk. Je wordt als het ware gedurende acht weken gecoacht in je meditatiebeoefening.

Eigen kracht

Ik heb gezien hoe mindfulness mensen kan helpen. Dat kan verschillen van kleine inzichten tot een levensveranderende houding. De training helpt je om eigen oplossingen te vinden en zo je eigen kracht te ervaren. Jezelf te zijn, weten welke keuzes te maken en durven te handelen. Mindfulness is een vaardigheid. Wat jouw motivatie ook is, ik kan je als trainer op een professionele manier ondersteunen bij het aanleren van deze vaardigheid.

Aanmelden

Voor aanvang van de training neem ik telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Dan is er ook gelegenheid om verdere vragen te stellen over de training. Meld je hier aan.

‘Ik heb geleerd dat mijn gedachten geen feiten zijn’

‘Ik heb veel minder last van stressgerelateerde klachten’

‘Deze training heeft eigenlijk mijn leven veranderd’