MindEase

Hoe werkt het?

Door MindEase vergroot je de rust en ontspanning in jezelf. Een break in de week waar je kwaliteit aan je leven toevoegt. Je laat de boel even de boel en hoeft niets, alleen maar te zijn. Elke week kan je je overgeven aan een nieuw, uitgebalanceerd programma met elementen uit de officiële mindfulness training. Je kan denken aan een bodyscan, geleide meditaties, eenvoudige yoga en ademoefeningen. Maar MindEase brengt je ook muziek, poëzie, verhalen, filmpjes en tips of inspiratie voor thuis.

Onderga het gewoon en ga merken hoe aangenaam het wordt om eens per week even stil te staan. Door MindEase ga je bewuster en vaardiger om met alles dat je tegen komt in je leven. Ook als het leven je even niet de rust gunt, ga je vrijheid voelen om goed om te gaan met de onrust, zonder jezelf te verliezen. Je ervaart minder stress en angst en meer vertrouwen, flow en creativiteit. Deelnemers geven aan door mindfulness minder pijnklachten te hebben, meer slaap of zelfs een levensveranderende houding.

Waar is het?

MindEase wordt gegeven in Boerderij De Zonnewijzer vlakbij Utrecht en in Yogacentrum Bunnik. Boerderij De Zonnewijzer ligt op een unieke plek midden in het mooie landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen. Yogacentrum Bunnik ligt in het centrum van dit rustieke dorp en is goed bereikbaar met de fiets, auto en OV.